Rólunk

Budapest nyári gyöngyszeme beragyogja minden hétvégéd!

A város elsőszámú szabadtéri szórakozóhelye, a szórakozni vágyók nyári rezidenciája, hétről-hétre kiváló fellépőkkel, forró hangulattal és igazi klubélménnyel vár! 

És ha túlnézünk a rendszeres elektronikus zenei programokon... Legyen szó céges vagy baráti rendezvényről; születésnapról, lány- vagy legénybúcsúról, a RIO Budapest garantáltan a legjobb választás egy felhőtlen éjszaka eltöltésére! Keress minket bátran a + 36 30 397 3416 telefonszámon részletekért!

 

RIO történelem

Szeretnénk visszavarázsolni kicsit majd’ két évtizeddel ezelőttre. 2001-et írunk, Magyarországon ebben az évben nyitotta meg a kapuit a Cafe del Rio. A névválasztás egyértelműen mutatta a célt: az akkor még a Goldmann György Téren elhelyezkedő megaklub pálmafáival egzotikus tengerpartokra kalauzolt el minket hétről hétre. A következő években az ország átlagosnál többre vágyó fiataljai egyik elsőszámú klubja lett a Cafe del Rio, 2006 környékére már a főváros legnagyobb bulijainak színterévé vált.

A nyitástól 2011-ig olyan nevek fordultak meg a RIO lemezlejátszói mögött, mint Armin Van Buuren, Axwell, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, ATB, Fedde Le Grand, John Dahlback vagy épp Laidback Luke. Rendszeresen velünk virrasztottak a Dunaparton a hazai szféra elsőszámú DJ-i és nem mellesleg az a sokezer ember, akikkel a mai napig hatalmas történeteket mesélünk az „elmúlt évtizedről”.

2011 őszén elköltöztünk – a célpont Budapest egyik leggyönyörűbb Dunaparti része, a Kopaszi Gát. A következő években megállás nélkül dübörgött az éjszaka a falak között – a helyszín változott, a tempó nem: Timmy Trumpet, Showtek, Nervo Dada Life, Basshunter, DVBBS, Rehab, Will Sparks csak pár név a sorból.

2019-ban a klub frissebb, a program csábítóbb, a hölgyek gyönyörűbbek, az urak sármosabbak, mint valaha...

 

RIO 2019-ban

Hiszünk benne, hogy a minőségi szórakozásra 2019-ban minden eddiginél nagyobb igény van. A valaha volt legsokszínűbb, legváltozatosabb programokkal várjuk a vendégeket! Mint a világban minden, a klubkultúra is folyamatosan változik, de egy biztos: a Duna gyönyörű partján 2018 nyarán is forró éjszakákkal várunk mindenkit, aki IGAZI KLUBÉLMÉNYRE vágyik. 

A közelgő események megtekintéséhez kattints ide!

Itt érzed belül tánc közben az igazi basszust, nem csak halk dallamok mennek a háttérben. A VIP részlegben tényleg VIP-nek érzed magad, és a személyzet is olykor megkoccintja veled, ha ünnepelnivaló akad! Arról ne is beszéljünk, hogy milyen programokkal várunk a nyáron... :) 
Az elmúlt évekhez hasonlóan az XXL élmény vadászai ezt is megkapják nálunk. A klub olykor kinövi magát és sokezer fővel RIO XXL-ként ad helyet a főváros legnagyobb fesztivál-jellegű rendezvényeinek.

A RIO SKY a Dunapart egyik kedvenc terasza, ami a Cafe del Rio emeletén található. A prémium kikapcsolódás szerelmeseinek a kiemelt célhelye, céges rendezvények, születésnapok közkedvelt színtere.

FOGLALD LE A RIO SKY-T!

 

 

look this following link

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy képben legyél!