Rólunk

Budapest nyári gyöngyszeme minden szombaton beragyogja az éjszakát!
A város elsőszámú szabadtéri szórakozóhelye, a szórakozni vágyók nyári rezidenciája, hétről-hétre kiváló fellépőkkel, forró hangulattal és igazi klubélménnyel vár!


Legyen szó céges vagy baráti rendezvényről; születésnapról, lány- vagy legénybúcsúról, a CAFE DEL RIO garantáltan a legjobb választás egy felhőtlen éjszaka eltöltésére!

 

RIO történelem (History)

Szeretnénk visszavarázsolni kicsit majd’ két évtizeddel ezelőttre. 2001-et írunk, Magyarországon ebben az évben nyitotta meg a kapuit a Cafe del Rio. A névválasztás egyértelműen mutatta a célt: az akkor még a Goldmann György Téren elhelyezkedő megaklub pálmafáival egzotikus tengerpartokra kalauzolt el minket hétről hétre. A következő években az ország átlagosnál többre vágyó fiataljai egyik elsőszámú klubja lett a Cafe del Rio, 2006 környékére már a főváros legnagyobb bulijainak színterévé vált.

 A nyitástól 2011-ig olyan nevek fordultak meg a RIO lemezlejátszói mögött, mint Armin Van Buuren, Axwell, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, ATB, Fedde Le Grand, John Dahlback vagy épp Laidback Luke. Rendszeresen velünk virrasztottak a Dunaparton a hazai szféra elsőszámú DJ-i és nem mellesleg az a sokezer ember, akikkel a mai napig hatalmas történeteket mesélünk az „elmúlt évtizedről”.

2011 őszén elköltöztünk – a célpont Budapest egyik leggyönyörűbb Dunaparti része, a Kopaszi Gát. A következő években megállás nélkül dübörgött az éjszaka a falak között – a helyszín változott, a tempó nem: Timmy Trumpet, Dada Life, Basshunter, DVBBS, Rehab, Will Sparks csak pár név a sorból.
2017-ben a klub frissebb, a program csábítóbb, a hölgyek gyönyörűbbek, az urak sármosabbak, mint valaha...

 

RIO 2017-ben

Hiszünk benne, hogy a minőségi szórakozásra 2017-ben minden eddiginél nagyobb igény van. Mint a világban minden, a klubkultúra is folyamatosan változik, de egy biztos: a Duna gyönyörű partján 2017 nyarán is forró éjszakákkal várunk mindenkit, aki IGAZI KLUBÉLMÉNYRE vágyik.
Itt érzed belül tánc közben az igazi basszust, nem csak halk dallamok mennek a háttérben. A VIP részlegben tényleg VIP-nek érzed magad, és a személyzet is olykor megkoccintja veled, ha ünnepelnivaló akad! Arról ne is beszéljünk, hogy milyen programokkal várunk a nyáron... :)

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan az XXL élmény vadászai ezt is megkapják nálunk. A klub olykor kinövi magát és sokezer fővel RIO XXL-ként ad helyet a főváros legnagyobb fesztivál-jellegű rendezvényeinek.

A RIO SKY a Dunapart egyik kedvenc terasza, ami a Cafe del Rio emeletén található. A prémium kikapcsolódás szerelmeseinek a kiemelt célhelye, céges rendezvények, születésnapok közkedvelt színtere.
FOGLALD LE A RIO SKY-T!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy képben legyél!