Cinematiné w/ LOCO DICE

2018-04-27

04/27 Cinematiné #014 x Loco Dice

 

Starring >>>
LOCO DICE
+ James Cole, Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid, Kormix

 

Tűz, tűz, tűz! Tűzzön a nap, perzseljen a talaj lábunk alatt és megállíthatatlanul táncoljuk át az egész délutánt! 

 

Energikus nappali utazásunk az Apollonia mesterhármas maratoni szettjét követően az elektronikus zenei világ legszebb rezidenciáit és helyszíneit megjárt LocoDice fellépésével folytatunk!

 

Loco Németországból kiindulva szívta magába az elektronikus zene minden tudnivalóját. DJ szettjei minden alkalommal különleges emelkedést eredményeznek, mondhatni vele könnyű a magasba emelkedni. Produceri termékei olyan neves kiadóknál jelentek meg, mint a Cocoon, a M_nius, a Cadenza, Ovum vagy saját Desolat címkéje. Ennek tükrében nem csoda, hogy már évek óta szerves része a BURN Residency verseny szakmai csapatának.

 

Hétköznapi nevén Yassine Ben Achour bár Tunéziában született, mégis a német elektronika minőségét teljesítette ki magából, melyet egyaránt, ha nem jobban tekint szülőföldjének. Ez a remek kettős én hevíti fel benne olyan perzselő erejűre azokat a zenei hullámokat, mellyel nagy örömünkre most a Cinematiné közönségét is megkínálja április utolsó szombat nappalán.

 

A Cafe Del RIO cinematinés köntösében vele tartanak rezidenseink és DJ barátaink, akaJames Cole, Andras Garay, JaffaSurfa, Rizkid& Kormix.

 

A hangulat már most forró, alig várjuk, hogy élőben is érezzük lábunk alatt a mélyektől remegő talajt!

 

Tickets >>> http://bit.ly/2IlksGO

Venue: Rio Budapest (Bp, Hengermalom utca)
Start: 16:00h / end: 24:00h / 18+
Asztalfoglalás / table >>> info@cinemahall.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy képben legyél!