Cinematiné 5th Birthday x #015

2018-06-09

Starring >>> (in alphabetical order)
ANDREA OLIVA
ART DEPARTMENT
CHELINA MANUHUTU
HECTOR
STACEY PULLEN
+ James Cole, Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid, Kormix

2013-ban azzal a szándékkal indult útjára a Cinematiné, hogy a Magyarországon általános éjszakai szórakozást a nyári hónapokban izgalmasabbá tegyük egy-egy nappali bulival. A RIO mediterrán környezetébe álmodtuk meg a Cinematiné sorozatot, ami hála a közönségünknek az elmúlt években odáig fejlődött, hogy már a többi évszak sem maradhatCinematinék nélkül!

Most, 5 év elteltével az első jubileumunkat a mindig hálás közönségünkre hangolva dobjuk a nyár elejébe. Június 9-én a 15. Cinematiné alkalmával ünnepeljük a mögöttünk álló 5 évet, amit 5 olyan fellépővel koronázunk meg, akik mindegyike garantáltan fergeteges nappali hangulatot teremt majd.

Érkezik a RIO pultjába Andrea Oliva, aki novemberben kénytelen volt lemondani első találkozását a Cinematiné közönségével, na de majd most!

Elhozzuk erre az 5. éves heppöningre Art Department, aki bármerre is jár, legendás szetteket teremt a tánctér felett.

Nem először jár nálunk, de először szórakozhatunk ChelinaManuhutuval nappali fénynél, és, ha az olyan jó lesz, mint az eddigi éjszakák, akkor csalódni nem fogunk

És velünk tart két olyan közönség kedvencünk, akik már szinte minden módon jártak nálunk és fognak is, ebben biztosak vagyunk! Szóval jön Hector és StaceyPullen is

Természetesen a vendég ötös fogat egy 5 éves alkalommal úgy lesz tökéletes, ha hazai lemezlovasokkal is kiegészítjük ezt a 9 órás programot, ahova James Cole, Andras Garay, JaffaSurfa, Rizkid és Kormix is ünnepi szettel készül majd!

Tartsatok velünk ünnepelni, amit felejthetetlen elektronikus zenei tánccal koronázunk meg a 15. Cinematinén! Nappal, mert éljenek a nappali bulik!;)

#5évCinematiné #Cinematiné015 #június9 #15órás kezdés #9órástáncverseny #éljenekanappalibulik

Tickets >>>
Early Bird ticket 3000Ft (online): bit.ly/2ugS85u
Normal ticket (online):
Vip ticket (online): 

Venue: Rio Budapest (Bp, Hengermalom utca)
Start: 15:00h / end: 24:00h / 18+
Asztalfoglalás / table >>> info@cinemahall.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy képben legyél!