Bed Beach Classic

2018-06-01

Egy forró nyári éjszaka és a vágyak felébrednek..., ezt a mesét Te is ismered?

Egy éjszaka részesei lehetünk a könnyed nyári éjszakák felszabadultságának, a VIP kivátságos életérzésének, ahol kedélyünket a legcsinosabb Hölgyek és a legmenőbb Urak borzolják a világ legjobb klubzenéinek aláfestésével és a legfinomabb koktélok élvezete mellett.

A RIO-ban a Buddha árnyéka alatt gyűlnek össze az ország legmenőbb partyarcai, egy-egy felejthetetlen éjszaka emlékét hagyva mindenkinek a szívében. A minőségi szórakoztatás fellegvára, VIP életérzés hazai megalapozója, ahol a lemezlovasok elitje szolgáltatja minden idők legjobb tánczenéit, ez a BED BEACH CLASSIC…, ha jártál már ilyen bulin akkor tudod miért kell eljönnöd, ha csak hallottál róla, az is elég lesz ahhoz, hogy ne hagyd ki. Buddha nyugalmával jelethetjük ki, OTT LESZEL.

Egy éjszakára átváltozik a klub. Megjelennek a Bed ikonikus elemei, a nagy buddha szobor, a gyertyák, a bejáratban hatalmas bed felirat, táncoló angyalok, hófehér ruhába öltözött személyzet, a lemezjátszók mögött pedig a mesterek: Bárány Attila, Hamvai P.G., Antonyo és DJ Free garantálják, hogy minden adott legyen ahhoz, hogy felidézzük újra és újra a Bed bulik csodáját.

Belépő elővételben: 2000 Ft, helyszínen 3000 Ft, VIP elővételben 5000 Ft

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy képben legyél!